Ambassadeur Hellen Geldorp- Borgwit

Share on Facebook7Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

HellenHallo Allemaal,

Mijn naam is Hellen Geldorp- Borgwit en ik ben 64 jaar. Wonende te Rotterdam sinds 1968. Ik ben een rasechte Surinamer. Hoe ben ik in contact gekomen met het Maria internaat? Ik ben in contact gekomen door een bezoek te brengen aan Ariana. Ariana heeft aan mij gevraagd om ambassadeur te worden voor het Maria Internaat. Ik wil mij inzetten voor het Maria internaat, omdat het aan mijn visie voldoet. Ook ben ik erg geïnspireerd door de begeleiders van dit internaat. Vooral op het gebied van landbouw. Ik heb Suriname vaker bezocht en raak steeds betrokken met het land. Ik heb veel geleerd en werk graag met mensen.

Ik ben sinds de jaren 70 verbonden met het vrijwilligerswerk in Beverwaard te Rotterdam en heb hierbij sociale bijeenkomsten georganiseerd voor o.a. kinderen en jongeren. Organiseren van creatieve cursussen voor jongeren en bezoeken van zieken, zijn een paar van de gebeurtenissen waar ik mij al jaren met enthousiasme en plezier voor heb ingezet.

Als ambassadeur wil ik het Maria internaat ook vertegenwoordigen vanuit Nederland. Ik vertegenwoordig het Maria internaat bij de Emmaüsgangers in Rotterdam. Dit is een Rooms-katholieke kerk die een steentje wil bijdragen voor het Maria internaat.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: http://www.emmausgangers.net/voorblad/hoofdblad.htm

Met vriendelijke groet, Hellen Geldorp – Borgwit

Een gedachte over “Ambassadeur Hellen Geldorp- Borgwit

  1. Op voorhand aan mw. Hellen en de Emmaüsgangers uit Rotterdam, hartelijk dank voor uw hulp.
    Namens de meisjes en het management van het internaat.
    Groeten uit Paramaribo

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.