Nieuwe ambassadeur – Madzy

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Ik ben Madzy Madarbaks, geboren in Suriname en woon al 35 jaar in Nederland.
In 2015 hebben de meisjes van het Maria Internaat een kerstspel uitgevoerd in Thalia.
Door de huidige directeur van Thalia de hr. Paul Macknack werd ik hierop geattendeerd.
De hr. Paul Macknack vertelde over het meisjes internaat. Ik was nieuwsgierig, zo ben ik ze gaan volgen op Facebook. Wat ik allemaal voorbij zag komen sprak me erg aan.
Ik kwam in contact met de hr. Marlon  directeur van het Maria Meisjes Internaat. Tijdens mijn vakantie in Suriname afgelopen december ben ik door Marlon uitgenodigd voor het kerstdiner, zo heb ik kennis mogen maken met de meisjes, de vrijwilligsters, stagiaires en hun netwerken. De stagiaires komen uit België en Nederland.  Ik was helemaal onder de indruk, respect voor de begeleiders van het internaat. Jonge mensen die zorg dragen voor ongeveer 30 meisjes van 8 tot 18 jaar uit verschillende culturen. Ze doen er alles aan om de meisjes het beste mee te geven, en ook het internaat draaiende te houden. Tijdens de rondleiding vertelde Marlon mij over de plannen van het internaat.

Ik mocht ook het  Maria Garden in Saramacca bezoeken.
Het Maria Garden is 7 1/2 hectare groot, en hoort bij het internaat. Hier wordt aan landbouw gedaan, en dat komt ten goede van het internaat. Het Maria Meisjes internaat is een non-profitorganisatie in Paramaribo.  De stichting Maria Internaat heeft als slogan: Talita Koemi! Wat betekent; Meisje sta op!
Marlon vroeg mij, als ik ambassadeur van het internaat wil worden. Ik hoefde niet lang na te denken, en heb ja gezegd. Ik wil mij steentje bijdragen om de begeleiders een handje te helpen vanuit Nederland.
Marlon en Ariana succes met jullie plannen. God bless!!
We houden contact.

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.