Nieuwe Ambassador: Jetty

Share on Facebook6Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Mijn naam is Jettie Olff, sedert november 2014 initiatiefnemer en voorzitter van de stichting centraal aanmeldpunt voor vrijwilligerswerk in Suriname- Hire Me For Free afgekort Stichting Hire Me For Free.

Ik ben geboren op 13 juli 1968, jurist van beroep en gespecialiseerd in de regulering van telecommunicatie. Vanaf 19 oktober 2001 tot en met 31 maart 2011 heb ik in de functie van directeur bijgedragen aan de totstandkoming van de liberalisatie van de telecommunicatiesector in Suriname, waarbij het verder operationaliseren van de TAS, het actief meewerken aan de totstandkoming van de Wet Telecommunicatievoorzieningen, Wet van 11 november 2004 (S.B. 2007 no. 151 )en de daarbij behorende uitvoeringsregelingen en het daadwerkelijk tot stand komen van een concurrerende telecommunicatiemarkt, waarbij ook telecommunicatiediensten in het binnenland worden aangeboden tot mijn verdiensten mogen worden gerekend uiteraard in samenwerking met de actoren binnen de telecommunicatiesector.

Sedert 01 april 2011 ben ik vanwege politieke redenen op non actief gesteld en ben op een bepaald moment begonnen om familie en vrienden pro deo van adviezen te voorzien op zowel juridisch -, bedrijfseconomisch – en marketinggebied. Ik ben zelfs weddingplanner geweest en show organisator en heb met trots en succes een Jazz Concert, “Andayoma under the Stars”(een jazz zangeres van Franse origine uit Singapore ) georganiseerd op de Rooftop van Ramada Princess Hotel, waar er 200 gasten aanwezig waren, allemaal pro deo gedaan .

Ik liep een poos rond met het idee om het vrijwilligerswerk dat ik eigenlijk deed en mij zoveel voldoening gaf georganiseerd en professioneel aan te pakken en heb twee goede vrienden met name Lorraine Vreden MA, secretaris en ir. Arienne van der Hilst, penningmeester bereid gevonden om mijn doel te helpen realiseren. Op 27 november 2014 is de stichting voornoemd opgericht en na door Arrienne te zijn voorgesteld aan de voorzitter van de Stichting Maria Internaat, Ariana Ortet Vigelandzoon wist ik dat ik goed zat. Op 15 april jl. heeft Hire Me For Free een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Maria Internaat vertegenwoordigd door mw. Ariana voornoemd en haar echtgenoot Marlon Vigelandzoon, een geweldig koppel dat zich pro deo inzet voor 30 kansarme meisjes uit het binnenland. Hire Me For Free heeft naar tevredenheid enkele projecten uitgevoerd met het Maria Internaat, waarvoor wij zelfs zijn geselecteerd door de DSB , op voordracht van het Maria Internaat , voor een gezellig avondje uit in Thalia op 29 juli jl. Het uitje van de DSB houdt verband met hun 150 jarig bestaan, waarbij ze er onder andere voor hebben gekozen stille vrijwilligers in de bloemetjes te zetten.

Op 23 juli jl. is aan mij gevraagd of ik ambassadeur wilde worden van het Maria Internaat. Na even geaarzeld te hebben en enkele kritische vragen te hebben gesteld heb ik mijn jawoord gegeven…. . Waarom???? Het schoot mij plotseling te binnen dat het bekleden van de functie van ambassadeur voor Suriname ook op mijn to do lijst staat. Ik zal een zeer goede zijn:))

Ik begin nu dus als ambassadeur bij het Maria Internaat … en in de toekomst ………

In ieder geval reken ik nu al op uw steun!

Met dank aan Ariana en Marlon en de meisjes van het Maria Internaat!

HIRE ME FOR F – Fantastic

                       R- Rewarding

                       E – Experience

                       E – Education

www.hiremeforfree.org

5 gedachten over “Nieuwe Ambassador: Jetty

 1. Jettie welcome and thank you for deciding to join the ambassador team at the Maria Internaat. Together we will work very hard to assist and hope to reach our goals for the girls. May God bless you. 🌹

 2. Super gaaf om te zien dat Marlon zijn droom heeft mogen en kunnen verwezelijken.
  Ik ken Marlon kort vanuit Nederland waarbij we samen een opleiding volgenden als installatie en storingsmonteur op gebied van kabel en telefonie.
  Aan Marlon:
  Super gaaf dat alles gelukt is! Hoop dat ik je nog een keer spreek.
  Alle geluk en misschien spreek ik je nog

  1. Dag Erik,
   ja he, het is een ongoing proces en totaal andere tak van sport en ja dat zat ook in het vat.
   Enfin, leuk dat je een bericht achterliet op de site.
   Als je een keer deze kant op komt dan heb je i.e. een adresje om langs te lopen.

   Hartelijke groet
   Marlon

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.