R.I.P. Zr. Celine Ganpat

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

ZrCelineGanpatripDiepbedroefd maakt het management van het Maria Internaat bekend dat Zr. Celine Ganpat,  Moeder overste van de Zusters van Paramaribo, vandaag omstreeks 19.15u na een ziekbed is overleden.

Haar wens om in haar huis, het internaat waar zij meer dan 50 jaar mee verbonden is geweest, heen te mogen gaan is op haar verzoek vervuld.

Zuster is nu in het Paradijs.

Het bestuur, management en de meisjes van het internaat wensen de familie en de Zusters van Paramaribo heel veel sterkte toe.

 

7 gedachten over “R.I.P. Zr. Celine Ganpat

  1. Rust zacht lieve zuster Celine. Ik zal u eeuwig dankbaar zijn. U bent nu een engel daarboven. Ik heb hele leuke momenten met u gekend en dat zal ik koesteren 💐

  2. Zuster Celine heeft veel liefde en zorg gegeven , hier op aarde.
    Nu zal haar vader in de hemel haar omringen met liefde en zorg.
    Rust zacht Zuster Celine .

  3. Rust zacht zuster Celine, vanaf 1973 tot en met 1980 was ik bij u in t internaat, u was mijn moeder en mijn vader zei u, dit zal ik nooit vergeten. Ik ben u erg dankbaar op de wijze hoe u mij en alle meisjes hebt opgevoed tot uw laatste adem. Zuster u bent nu in t paradijs.

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.