Vacature (deeltijd) Slaapmoeders

Share on Facebook33Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Het Maria internaat is een Rooms-katholieke tweede huis voor meisjes in de leeftijdsgroep van 8 t/m 15 jaar. Het internaat heeft als missie : “het opvangen, onderwijzen, coachen en begeleiden van meisjes op zowel fysieke, mentale, sociale als spirituele dimensies vanuit een Christelijke levensbeschouwing”. Het is ons streven de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden aan de meisjes en hen zodoende klaar te stomen om hun plek in de maatschappij te vinden.

 

We zijn momenteel op zoek naar een of meerdere gedreven, integere, liefdevolle vrouwspersonen die zich willen geven als een moederfiguur in de begeleiding van de meisjes van het internaat.

Jij als “moeder” bent bij voorkeur belijdend en praktiserend Rooms-katholiek en fungeert in deze als een voorbeeldfiguur voor de meisjes.

Wij verwachten van deze “moeders” dat ze de pedagogische visie van het internaat zoals vastgelegd in het Maria Internaat Reglement onderschrijven en uitdragen en in het omgaan met de pupillen een liefdevolle en pedagogisch verantwoorde houding ten dag stellen.

  •     Bent u de ideëel ingestelde persoon die de Christelijke waarden en normen graag in praktijk brengt?
  •     Voelt u zich geroepen om u dienstbaar te maken m.n. ten behoeve van de opvoeding en vorming van opgroeiende kinderen?
  •     Bent u bereid om tenminste 2 a 3 dagen uw bijdrage te leveren aan de toekomst van deze Surinaamse meisjes?

dan nodigen wij u van harte uit om in contact met ons te treden en wij vertellen u graag meer over het internaat en de pupillen, onze doelstelling en idealen.

Als slaapmoeder ontvangt u geen salaris maar wij bieden u een slaapgelegenheid, vrije maaltijden, een (inter)nationale en multiculturele werkomgeving en reiskostenvergoeding.

Voor meer informatie kunt u mailen naar stichtingmariainternaat@gmail.com of via het contactformulier een bericht sturen.

App of bel +597 8899225

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.