Wishing you a nice 2017 / Uitbreiding Management team

Share on Facebook17Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Beste lezer,

Het Maria internaat wenst u het beste toe voor 2017!

Nieuw jaar, nieuw leven!

Zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt gebeurt de laatste tijd heel veel in Suriname. Ook op het Maria internaat merken en ervaren wij de veranderingen want ze komen letterlijk bij ons binnen. Zo zijn wij dit jaar begonnen met een aantal veranderingen op het internaat waarover wij u graag willen informeren.

Met ingang van 10 januari 2017 heeft mw. Ir. Karin Spong het dagelijks beheer van het Maria Internaat onder haar hoede. Zij zal zich toeleggen op het wel en wee van de pupillen en alles daar omheen.

Dhr. M. Vigelandzoon heeft het management van de Maria Garden te Saramacca welke is opgezet om uiteindelijk het voortbestaan van het internaat te kunnen garanderen.

Zowel het bestuur als het managementteam, stagiaires blijven hard werken om een bijdrage te leveren aan een beter toekomst voor de Surinaamse kinderen en in het bijzonder voor de Surinaamse meisjes.

Wij bedanken u voor het vertrouwen en ondersteuning die u tot nu toe  in ons heeft gesteld; die zijn eigenlijk onze motor en inspiratie om dit werk voort te zetten.

Uiteraard blijven de donaties in welke vorm dan ook, het werk van de ambassadeurs en vrijwilligers van harte welkom voor het internaat.

Een fijne 2017!

Geef een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.